2021 Tabbert Da Vinci

MAKSIMAL KVALITET – DEN NYE TABBERT DA VINCI

Tabbert tradition med tidløs elegance, perfekt symbiose af komfort og praktisk anvendelighed, sikkerhed og design – det står den nye 2021 Tabbert Da Vinci for. 
Som ingen anden vogn i den øverste middelklasse er den Modern Mainstream-Style, balance mellem moderne værdier, teknologier og tradition. 

Endnu lettere og med eksklusivt design kører Da Vinci helt ny ind i modelår 2021: Det nye Tabbert-tag af GFK er med sine 48 mm lidt tyndere og dermed lettere end tidligere – med lige så gode isolerings- og lyddæmpende egenskaber ved hagl og regn.

Med den valgfri design-pakke kan den nye Tabbert-eksteriør blive endnu mere luksuriøs og udformes individuelt, f.eks. med glatte sidevægge, rammevinduer i sidevæggene, markiseliste med LED-lys samt bred PREMIUM-indgangsdør

 

Den nye Tabbert Da Vinci begejstrer i interiøret med bløde, elegante former. Den lyse møbeldekor med ubehandlet træ-look udstråler hygge – parret med moderne elegance. Hertil passer de nye polstringer i nyt stof og i kunstlæder i naturlige farver – beige, brun, grå – som leder tankerne hen mod sand, jord og sten. Det integrerede lys i møblerne understreger interiørets åbne, lyse og venlige karakter.

Grebene i køkkenskufferne og køkkenskabene er forsynet med Tabbert logo. På den opklappelige arbejdspladeforlængelse er der perfekt plads til en kaffe- eller espressomaskine.
I det rummelige badeværelse med masser af opbevaringsplads er der opstået en sand wellness-oase.

 

 

Fire nye grundris

Fire nye layout afrunder paletten af grundrids: 390 QD er mere rummelig end sin forgænger 380 TD og alligevel kompakt, let og velegnet til små trækkere. 495 HE har enkeltsenge i bagenden og en rummelig siddegruppe med hængebord i fronten. Med den nye 500 KD inkl. køjesenge er den med sine seks sovepladser perfekt til familier. 560 HTD imponerer med et stort badeværelse i bagenden af vognen. Andre grundrids: 460 E, 490 TD, 540 E og 700 KD.

 

KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv