2021 Kabe campingvogne

Kabe campingvogne 2021

Svenske KABE satser stort og har udvidet sit modelprogram for 2021. Design, innovation og sikkerhed står i fokus, når KABE gør sig klar til at imødekomme den øgede interesse for komfortabel helårscamping.

Et komplet udbud af modeller, størrelser og grundplanløsninger i forskellige prisklasser gør, at KABE kan tilbyde campingvogne og autocampere til alle kundegrupper

Designløft

I 2021 gennemfører KABE et designløft, som kan ses både udvendigt og indvendigt i samtlige modelserier for både autocampere og campingvogne.

Glatte plader med opdateret design. Glatte sideplader nu også standard på Ædelsten. (Ædelsten Royal)

Ny staffering på sidepladerne med elegant linjeføring. (Imperial)

Ny, sporty staffering på sidepladen. (Classic)

Ny udsmykning på sidepladerne med elegant linjeføring. (Royal, Crown, Imperial)   

Det karakteristiske rød-hvide eksteriør er blevet opdateret for 2021 Kabe modellerne, og udsmykningen på de eksklusive campingvognsmodeller i Imperial-serien følger den nye linjeføring med sorte effekter, som kan ses på campingvognene i Royal-, Crown- og Imperial-serierne.

  • Det nye Kabe-design er unik og giver et moderne indtryk. Samtidig har Kabe arbejdet meget med linjer og former for at binde sidepladernes forskellige dele sammen med front og bagende

Andre interessante nyheder for eksteriøret i det kommende modelår er, at campingvognene i Ædelstensserien nu har glatte aluminiums sideplader som standard og Classic-serien er forsynet med en ny minihammerslåede sideplade samt en ny bagende.

Ny frisk indretning

Interiøret i KABE 2021 præges af lyse, lette farver og materialevalg. I indretningen i alle modellerne, samt campingvogne i Classic-serien, ses en ny træfolie, ”Nordic Oak”. Den friske, nordiske fornemmelse komplementeres af et let latte-farvet laminat på bordplader, gråmelerede køkken- bordplader samt nye vægbeklædninger og gulvbelægninger i lysere toner.
 

  • "I kombination med de indbyggede låger og skuffer, som Kabe præsenterede allerede forrige modelår, vil jeg vove at påstå, at KABE har markedets mest smagfuldt indrettede camping- vogns- og autocamperkøkken" - Steen Rasmussen, Intercamp A/S

Flere populære modeller

KABE har fem forskellige campingvognsserier med hver sine specifikke fordele. Modellerne er udviklet med henblik på at passe til forskellige brugeres krav og ønsker.

Kabe's modelåret 2021 byder på endnu flere valgmuligheder inden for det populære Classic-segment. Classic består af campingvogne, der er til at betale, med lidt færre tilvalg og en noget kortere udstyrsliste end de øvrige modeller. Classic-serien består blandt andet af de rigtigt populære børne- vogne med køjesenge (der kan monteres en klapkøje i flere modeller som tilvalg) samt lidt mindre og lettere rejsevogne.

Serien udvides med tre populære modeller: Classic 600 GLE B2 med to skønne enkeltsenge; Classic 600 TDL E2 med det store badeværelse bagerst, på tværs af hele vognens bredde, to skønne enkeltsenge, og KABE's mest populære løsning med fransk seng i 600-længde, nemlig Classic 600 XL med en generøs dobbeltseng.

2021 Kabe classic 600 gle b2 grundris
2021 Kabe classic 600 tdl e2 grundris
2021 Kabe classic 600 xl xv2 grundris

Kompressorkøleskab

En af nyhederne i køkkenet er, at Dometics innovativt designede køleskab i 10-serien nu kan vælges med kompressordrift til campingvognene i Royal- og Imperial-serie. Kompressorkøleskabet er energibesparende og giver en stabil køling og dybfrysning, selv ved høje udendørs temperaturer. Præcis som de konventionelle Dometic-køleskabe i 10-serien, som allerede er standard hos KABE, har kompressorvarianten en smart designet dobbelthængt dør, som kan åbnes fra begge sider.

I 2021 præsenterer Kabe også et helt nyt komfur i deres Royal-campingvogne. De udstyres med et Thetford-komfur med 4 plader og ovn 230 V (elplade som tilvalg).

Endnu flere nyheder

Badeværelsesmiljøet er blevet opdateret i campingvogns- og autocampermodellerne, som har ba- deværelsesløsninger (TDL) bagerst på tværs af hele vognen.
Her er en rummelig brusekabine, som har badeværelseskomfort, der minder om den derhjemme.
Bagvæggen i badeværelset matcher KABE's nye indretning.
Derudover er der rigtig mange intressante nyheder i de nye 2021 Kabe modeller.
Der er mange smarte løsninger som gøre dagligdagen nemmere.
For eksempel en router som standard, trådløs opladningsplader til mobiltelefonen(I Royal, Crown og imperial), samt en læselampe med USB-stik i bunden. 
KURV:
0 varer
Total: 0,00 DKK
Top 0 Kurv