Knaus 2021 - 60 års jubilæumsmodeller

Glæd dig til tre ekstraordinære jubilæumsmodeller

Knaus har i 2021 60 års jubilæum og på samme tid, har grundlæggeren Helmut Knaus 100-årsdag. Så der er meget at fejre for Knaus.
Dette bliver fejret med tre helt ekstraordinære 60-års jubilæumsmodeller med unikt udstyr for sæson 2021.
Der er tale om de tre bestsellere, nemlig SÜDWIND, SKY WAVE og BOXSTAR. Disse overgår sig selv som jubilæumsmodeller hvor der bliver tilbudt attraktivt udstyr kombineret med en uovertruffet pris!
Så der er meget at se frem til i Knaus 2021 campingvogn samt autocampere.

Fremhævede punkter på 60 års special modeller

Checkmark Chassislakering i smuk blå metallic Checkmark 60 ÅRS deko-pakke
Checkmark Hyndestof med 60 års logo Checkmark Specielle klistermærker „KNAUS 60 år"
Checkmark Attraktivt udstyr Checkmark Uovertruffen meget for pengeneKnaus Südwind 60 års jubilæumsmodel

Dette ikon fra Knaus, deres Südwin serie, kommer nu i en jubilæumsmodel med talrigt specialudstyr. Et af højdepunkterne er Bluetooth-lydsystem (standard).  Din egen yndlingsmusik kan afspilles i den bedste lydkvalitet via vognens højttalere.

Südwind 60 års highlights

Checkmark Sideplader i glat aluminium
Checkmark BWT vandfilteranlæg (rent drikkevand)
Checkmark Næsehjul med vægtindikator

 

Tidløst og moderne interiørdesign

Åbne synslinjer, lyst møbeldekor, overdådigt udstyr og et stort udvalg af grundrids: De nye 2021 Knaus SÜDWIND 60 ÅR efterlader intet at ønske.

Jubilæumsmodellen med et specielt look

Eksklusivt til jubilæet: 60 års broderi og deko-pakke i høj kvalitet.

2021 Knaus Südwind 60 år grundris

2021 Knaus Sky Wave 60 års


Med op til seks sovepladser er Knaus SKY WAVE den ideelle autocamper til familier. Desuden er den let at komme rundt med og aerodynamisk takket være den bølgeformede tagkonstruktion – en rigtig allrounder og derfor bør den ikke mangle i udvalget af jubilæumsmodeller.

Hæve/sænke seng – Knaus SKY WAVE 60 ÅR

Knaus SKY WAVE 60 ÅR tiltrækker alle blikke med sin smukke chassislakering i en stormblå metallic. Den specielle foliegrafik i ædle gråtoner afsluttes med de eksklusive 60 års logoer på sidepladerne. Det moderne interiør og hæve/sænke sengen som standard gør den til den perfekte del-integrerede med en hæve/sænke seng.

Highlights på Knaus SKY WAVE 60 år

 

 Mediepakke med håndfri display
 BWT vandfilteranlæg
 MEDIKIT-voucher (landeafhængig)

2021 Knaus Sky Wave 60 år grundris


2021 Knaus Boxstar 60 år


Det var næsten 15 år siden, at KNAUS lancerede den første CUV/kassebil. Knaus Boxstar fejrer også et lille jubilæum i år og er derfor også blandt jubilæumsmodellerne.

Generation CUV – Knaus Boxstar 60 ÅR

Knaus Boxstar 60 ÅR – fås også i nogle grundrids med det nye SkyRoof-panoramatag eller det innovative CUV-pop-up-tag – imponerer med det ekstravagante ydre. Farven stormblå metallic, mørktonede vinduer, det elegante Knaus signaturelement og sølvfarvet svalegrafik gør at den fanger manges blikke.

Highlights Knaus Boxstar 60 År

checkmark Markise og tagrende med LED
checkmark Bak kamera og all-in-one navigationssystem
checkmark Multifunktionelt rat

 

Rummeligt opholdsområde med et specielt udseende

Moderne farvekoncept og intelligente funktioner. BOXSTAR 60 ÅR med en justerbar forlængelse af spisebordet, rummelige overskabe og drejelige førersæder er den ideelle ferie kombination.


Moderne 60–års look

Holdbare hyndestoffer og attraktive farver, der matcher det respektive møbeldekor. 60 ÅR broderi passer perfekt ind i interiøret på Knaus Boxstar.

Grundrids på den nye 2021 Knaus Boxstar 60 År


* Vi har ikke forhandling af Knaus autocamper i vores butik i Silkeborg. Vi har kun forhandling af Knaus Autocamper i vores butik i Aarhus. Du kan kontakte vores Aarhus afdeling på tlf.: 8628 3566 eller mail: mail@cgo.as