Tabbert Campingvogn 2020

De nye 2020 Tabbert campingvogne

Hvis du på udkig efter en nye campingvogn, så er de nye Tabbert 2020 modeller helt klart værd at kigge på.
Uanset om du er på udkig efter en campingvogn med køjer eller en campingvogn med enkeltsenge så har Tabbert helt sikkert en model der passer dine krav.
Med en Tabbert campingvogn får du rigtig meget udstyr som standart. 
Her i år 2020 er nogle af de store ændringer, at der kommer en Tabbert Vivaldi Nordic edition. Derudover får Puccini serien en større opdatering. Til sidst, til dem der ikke kan få nok af lukus, må i holde øje med den nye 2020 Tabbert Cellini!
Læs mere om alt dette herunder.

>> Klik her for at se alle nye Tabbert campingvogne vi har til salg <<

2020 Tabbert Vivaldi "Nordic"

En af de store nyheder der kommer i 2020 er Tabbert Vivaldi "Nordic".
Denne Vivaldi "Nordic" kommer med at det standartudstyr som vi kender fra Vivaldi serien.
Derudover kommer denne Tabbert Vivaldi "Nordic" med en bunke af ekstraudstyr, specielt udvalg til os på det nordiske markede.
Udstyret i denne Nordic edition inkluderer:

 • Alufælge

 • Trækstangsafdækning

 • Lademodul (Uden batteri)

 • Elektrisk gulvarme (hvor ALDE ikke er muligt)

 • ALDE-gulvarme (hvor muligt)

 • ALDE-centralvarme (hvor muligt)

 • Emhætte

 • Udvendig gasudtag

 • Big Foot støtteben

 • Premium interiør pakke

 • Design eksteriør pakke

 • TV holder

 • Røgalarm

 • Lameludtræk mellem enkeltsenge

 • Ekstra LED spots i loftet


Denne Tabbert Vivaldi "Nordic" vil komme i følgende grundris:

 • Tabbert Vivaldi 460 E "Nordic" - Denne model har Truma og El-gulvarme.

 • Tabbert Vivaldi 490 TD "Nordic" - Denne model har Truma og El-gulvarme.

 • Tabbert Vivaldi 550 E "Nordic" - Denne model har ALDE og ALDE gulvarme.

 • Tabbert Vivaldi 550 DF "Nordic" - Denne model har ALDE og ALDE gulvarme.

 • Tabbert Vivaldi 560 TDL "Nordic" - Denne model har ALDE og ALDE gulvarme.

 • Tabbert Vivaldi 560 EMK "Nordic" - Denne model har ALDE og EL-gulvarme.

 • Tabbert Vivaldi 560 TD "Nordic" - Denne model har ALDE og ALDE gulvarme.

 • Tabbert Vivaldi 685 DF "Nordic" - Denne model har ALDE og ALDE gulvarme.

Så uanset om du på udkig efter en campingvogn med køjer eller en campingvogn med enkeltsenge, så er der også en Nordic til dit behov.

2020 Tabbert Vivaldi Nordic
 

2020 Tabbert PUCCINI

2020 Tabbert PUCCINI nyhed

I det nye år er Tabberts PUCCINI serie en af dem der får en opgradering, hvor du bliver budt velkommen i den nye overklasse.
I denne nye Tabbert PUCCINI får du en campingvogn med himmelsk komfort og stjerneudstyr. 
Men men med denne opdatedede PUCCINI er der ikke kun sat fokus på de anerkendte kompatencer, såsom sikkerhed, holbarhed og klima. Tabberts kvalitetsmålsætning kommer derimod også til udtryk i de førsteklasses materialer og det ekstra omfattende standartudstyr, som altid har været indberegebet af Tabberts store mellemklasse. Lige fra den digitale styring via iNet over den brede ingang til opvarmet gulv på kolde vinterdage. Med denne Tabbert PUCCINI bliver beboerne omfavnet af himmelsk komfort og teksnik udstyr i topklasse. 

Det mest indlysende eksempel på den vellykkede fusion mellem teknisk knowhow og stil- sikkert design er det banebrydende lyskoncept i TABBERTs nye store mellemklasse. Som en hyldest til rombemønstret i TABBERT-logoet kaster facetrige belysningselementer deres lys igennem det nye suverænt designede interiør.

Tabberts indendørsarkitekter har i denne Tabbert PUCCINI campingvogn valgt at forsætte legen med darverne grå, brun og hvid. Tekstilerne i vognen med de kraftige strukture eller grafiske design danner en rigtig god kontrast over til det afdæmede træ-dekor og overskabenes mathvide forsider med kromlister og kantgreb. Køleskabet er anbragt ved døren og er lavet i rigtig flot sort højglans, som har en naturlig overgang til baldakinen med rombeformet lysmønser. Dette belysningensmønsker gentager sig igennem hele campingvognen, som kan ses på billederne her under.

2020 Tabbert campingvogn belysning

Man kan meget tydeligt se igennem hele denne campingvogn at Tabbert har gennemtænt designet. Deres gode tåndværksmæssige færdigheder er også meget tydelige at se i denne Tabbert PUCCINI. F. eks. er listerne af krom, som rent optisk forbiner overskabene med hinanden, ikke limet på, men lagt ind i møbelfronterne.

Når man går denne campingvogn igennem kan man se at Tabbert har tænkte på mange små detajler. I badeværelset og soveværelset har spejlene integreret bagvedliggende lys, hvilket skaber en meget stærk rumfornemmelse. Denne effekt bliver kun forstærket af det yderligere hyggebelysninger som omkrænser møblerne.2020 Tabbert PUCCINI Grundris


Tabbert PUCCINI 550 E
 

Den populære PUCCINI model er kompakt, men byder alligevel på massere plads til privatliv, du får bredere senge og rigtig meget opbevaring. Flere små forbedringer gør at hele opholdsområdet føles mere åbent. Den individualistiske nye materialesammensætning og de rombeformede lyskilder giver i sammenspil med hyggebelysningen en rigtig hyggelig rumoplevelse.
 

Tabbert PUCCINI 560 TD
2020 Tabbert PUCCINI 560 TD grundris

I denne PUCCINI 560 TD har man flyttet badeværeslet ind i soveområdet som er blevet indrettet med en dejlig dobbeltseng. Dette gør man får lidt mere plads i opholdtområdet, som har givet mulighed for et bredere køkken. Den store dejlige rundsidegruppe er det perfekte sted at sidde på kolde vinteraftner og nyde de nye lysmønstre og deres refleksioner.

Tabbert PUCCINI 655 EL
2020 Tabbert PUCCINI 655 EL grundris

I den nye PUCCINI 655 EL får du en rigtig god komfort til større rejegrupper. Badeværeslet er blevet flyttet over på den anden side, som giver bedre plads til et stilrent køkken i L-form.
Den U-formede rundsiddegruppe byder på en perfekte plads til afslapning efter en oplevelsesrig dag. De ekstrabrede enkeltsenge med masser af opbevaringsplads samt et klædeskab der støder direkte op til soveområdet, som gør det muligt at holdet rummet pænt og ryddeligt.

Tabbert PUCCINI 685 DF
2020 Tabbert PUCCINI 685 DF grundris
Denne campingvogn er for de campister der ikke vil undværer et stort wellness-badeværelse på ferien. Derfor er der heller ikke lavet det store om på dette grundris. Tabbert har også været tror med den lækre queensize seng i fronten af vognen som er tilgængelig fra begge sider.

Tabbert PUCCINI 750 HTD
2020 Tabbert PUCCINI 750 HTD grundris
Denne campingvogn fra Tabbert er designet med siddegruppen i forenden af campingvogn, dette gør du får maksimalt lysindfald og den gode udsigt igennem det store frontvindue. Dette er især en fordel, når campingvognen er parkeret på en plads, hvor der er lukket bagtil. Vintercampister foretrækker også denne konstruktion på grund af at indgangsdøren er placeret relativt langt fremme, hvilket gør, at der bliver slæbt mindre sne og mudder med ind i soveområdet.
Vognen er også designet med et stort badeværesle i bagenden af campingvognen som giver ekstra velvære og sørger for en maksimal wellness-stemning, takket være det nye lysdesign. 

360° Tabbert PUCCINI 550 E 2,5


2020 Tabbert CELLINI

2020 Tabbert CELLINI campingvogn

Er du på ukig efter en lukus campingvogn? Så har du fundet den! CELLINI er Tabberts ubstridre flagskib. Den er ikke kun et mesterværk i Tabberts egen modelflåde, men hele segmentet af lukus campingvogn. Kræsne kunder, for hvem luksus og eksklusivitet er intet mindre end perfektion i enhver dimension, vil nå til den erkendelse, at der ikke findes noget alternativ til de nye modeller CELLINI og CELLINI Slide-Out.

Da Tabbert har skulle udvilke den nye generation af CELLINI har det ikke handle om, hvad der var muligt og hvad det ville koste. Her har Tabbert simplethen bare udvilket en campingvogn som har alt hvad man kan forstille sig. Du får er et kompromisløst maksimus af lukus. 
Allerede når man ser bagende af denne nye Tabbert CELLINI, ved man at man har med en luksus campingvogn at gøre. Med det dybtsort bagvindue og de solide metal skubbehåndtag, kombinerede med det generelle design.

2020 Tabbert CELLINI Interiører

Det helt unikke interiører i den nye Tabbert CELLINI giver et helt unikt ekslusivt indtryk når man kombinerer de stilrene dekorationselementer og smarte lysapplikationer får indtryket af yacht-stemning. 

2020 Tabbert CELLINI invendig

Når man sidder for enden af sidegruppen og kigger igennem denne campingvogn, kan man nyde synet af det fantastisk flotte design. Sammenspillet mellem de flot designet møbler og det flotte lysarrangement, gør at man virkelig føler at man sidder i 19,5 kvm ren luksus (Slide-Out model)

2020 Tabbert CELLINI Queensbed

Når du har fundet dig godt tilrette i siddegruppen og der skal laves en hyggelig stemning, så behøves du ikke gå ned i den anden ende af campingvognen for at slukke lyset. Begynder det at blive køligt og vil have det lidt varmere i campingvogne?
Alt du skal gør er at sige til. Med den nye 2020 Tabbert CELLINI har man nemlig mulighed for at styre næsten hele campingvognen med din stemme! Du har fx. mulighed for bare at sige "Tænd lyset", "Luk persiennerne" eller "Varme på 17 grader" osv. Så klare Tabberts nye stemmegenkendelses funktion resten. 
(Stemmestyring er tilkøb)

2020 Tabbert CELLINI stemmestying
 


2020 Tabbert CELLINI Grundris

Tabbert CELLINI 655 DF
2020 Tabbert CELLINI 655 DF
Tabbert CELLINI 750 HTD
2020 Tabbert CELLINI 750 HTD Grundris

Nye Tabbert campingvogne til salg

Egenvægt 1595
Totalvægt 2500
Ny
2020
Førpris: 252.730
kr. 229.930

Egenvægt 1545
Totalvægt 2000
Ny
2019
Førpris: 243.800
kr. 219.800

Campingvogne
52
Brugte
22
Nye
Trailere
Telefon:
9712 5366


E-mail:
info@camping-specialisten.dk

Besked: